Fitness

Velkommen til Bryrups helt nye fitness center. Vi er glade for at introducere dig til vores topmoderne faciliteter, der er designet til at hjælpe dig med at opnå dine fitnessmål på den mest effektive og sjove måde muligt.

Vores center er udstyret med de nyeste maskiner fra TechnoGym, som er kendt for deres innovative og brugervenlige design. Uanset om du er nybegynder eller erfaren fitnessentusiast, vil vores maskiner tilbyde dig en alsidig træning, der passer til dine behov og mål.

 

Vi tilbyder også et bredt udvalg af løse håndvægte, kettlebells og kardio-maskiner, så du kan skræddersy din træning præcis efter dine præferencer og behov. Uanset om du foretrækker at løfte vægte, løbe på løbebåndet eller træne din styrke og udholdenhed, har vi alt det, du skal bruge for at få en fantastisk træningsoplevelse.

Vores uddannede instruktører er klar til at hjælpe og vejlede dig, uanset om du har spørgsmål om maskinerne, brug af udstyret eller ønsker råd til din træningsrutine.

Åbningstider

Alle ugens dage: Kl. 05.00 – 23.00

Ved tilmelding modtager man en kode til døren, som naturligvis er personlig og kun må bruges af den enkelte. Centreret videoovervåges og misbrug af adgangskode, medfører øjebliklig bortvisning fra centreret.

Pris pr. måned: 149,-

Fri træning i åbningstiden. Bryrup Fitness er for alle, børn/unge under 15 år KUN ifølge med en voksen.

OBS: Abonnement kan opsiges ved udgangen af indeværende måned plus en måned.