Camping/overnatning

Den smukke natur tiltrækker mange gæster hvert år – herunder finder du lidt inspiration til overnatningsmuligheder på din næste ferie til Bryrup.

I Bryrup og omegn er der gode overnatningsmuligheder, hvad enten du er til camping, bed and breakfast eller et hytteophold.

 

Bryrup Camping ligger i Bryrup by, og tilbyder en aktiv campingferie i naturskønne omgivelser, da pladsen er beliggende lige ved skove og søer.

Med sine 4 stjerner er Bryrup Camping blandt eliten i Dansk camping, dette sikre dig at kvaliteten altid er i top, og med sine 3 charmerende terrasser kan man nærmest uforstyrret nyde udsigten over hele pladsen hvor som helst fra. Bryrup Camping kan også bruges af lokale til en svømmetur i poolen, minigolf og andre familievenlige aktiviteter.

 

Velling Koller ligger på toppen af den sydligste bakke i Søhøjlandet – med udsigt over det kuperede landskab med marker og skov. Her er der anlagt dels en campingplads, feriehytter samt et lille hyggeligt vandrehjem, og såvel feriegæsterne og de lokale nyder godt af Velling Kollers restaurant.

 

Kolpendal bed and breakfast lejlighed tæt ved Bryrup, i det naturskønne Lystrupminde. Her har du mulighed for, at få det hele for dig selv og på første parket til naturen.

 

Thorslykke Shelter og teltplads ligger lige uden for Bryrup by. Det er oplagt for dem, som kunne tænke sig at vågne op på en bondegård i rolige omgivelser.

Læs mere om Bryrup Camping