Badminton

Velkommen til badminton fællesskabet

Bryrup Badminton udbyder 4 forskellige badmintonhold Bryrup hallen. 

  • Miniton for de cirka 5-7 årige. Fokus er at leger med ketcher og forskellige bolde, og alle kan være med. Det er hver torsdag kl. 16.00-17.00 
  • Junior badminton er for børn fra cirka 2. klasse til 6. klasse. Der trænes på alle niveauer fra begynder til øvede, og der vil være udfordringer og sjove øvelser for alle.Det sociale er også vigtigt i træningen. Det er hver tirsdag kl. 16.30-18.00.
  • Ungdomsholdet fra omkring 7. klasse til 18 år. HEr er de unge med til at sætte rammen for hvad træningen skal indeholde og der er helt sikkert god musik, tempo og hygge. Det er hver torsdag kl. 17-18.00.
  • Motionisterne som er for alle, der ønsker at leje en badmintonbane tirsdag eller torsdag aften mellem kl. 18 – 21. Der kan tilmeldes 2-6 spillere pr. bane. Tilmelding foregår her: https://bryrupby.dk/bryrup-if/badminton/badminton-2/ Der er mulighed for at købe bolde i hallen i starten af sæsonen via en selvbetjeningskasse og mobile–pay.

 

Bryrup badminton udlåner gerne ketchere til dem der ikke har en selv.

Alle er velkomne til at komme og prøve af, om badmintonfællesskabet er noget for dig. 

 

Vi glæder os til vi ses i hallen

Hilsner fra Bryrup badminton trænerteam og bestyrelse

Badminton er for alle aldre – kom og vær med!

Banefordeling tirsdage

Banefordeling torsdage

Betaling for badminton
BIF logo

Tilmeld og betal kontingent her

NB! Alle spillere på banen skal registreres hver for sig.

Skal du betale for din makker, er det hans/hendes oplysninger, der skal oplyses (Navn, adresse, fødselsdato, mobilnr., mailadresse).

På forhånd tak.