Byfest

Bryrup byfest 2018

 

Byfesten 2018 er blevet afviklet med stor succes. Det har været 4 fantastiske dage, hvor vejret viste sig fra den mere venlige side med sol og tørvejr, men desværre uden de lune temperaturer.
Byfesten startede onsdag med gudstjeneste og banko med tilfredsstillende opbakning.
Torsdag havde Folkekøkkenet alias Borgerforeningen disket op med lækker tomatsuppe og brød samt diverse tilbehør til et par hundrede Bryrup-borgere. Efterfølgende underholdte GrønborgSkou Duo med guitar og sang.

Fredag aften viste Bryrup Springhold flotte rytmiske serier kombineret med akrobatiske spring. I teltet blev flere tilskuere hypnotiseret af “Hypnotisøren fra Skive”. Et herligt underholdende indslag inden musikken startede.

Lørdag formiddag bød på bagagerumsmarked, Line Dance ved Busy Boots, generalprøve af revyen samt fælles kaffebord. Om aftenen var over 300 med til spisningen. Her fyrede revyholdet op under gæsterne med en forrygende forestilling. Endnu en gang havde revyholdet skabt en fortælling med humor, sange, satire om historier fra vores lille hul – Bryrup By. Casper Johansen (deltager på revyholdet) blev overrasket med en hyldestsang, idet det var Caspers 20. gang, han deltog i revyen. Godt gået og tak for det, Casper.
Efter revyen spillede byens lokale danseorkester, Mercury op til dans og Surprise-baren åbnede.

Byfesten 2019 bliver også i uge 34.

Bryrup Idrætsforening siger tak til alle sponsorerne, der støttede årets Byfest:
Hovedsponsorerne er 

  • Bryrup Auto
  • Bryrup El
  • Lone Madsen – Miljøvenlig frisør
  • Poul Sørensen – Totalentreprise
  • Dansk Træfiber Isolering
  • Au2Centralen
  • MK Byg ved Martin Bæk og Karsten Lauritsen

Tak til alle frivillige, der gav en hånd med. Uden denne hjælp kunne vi ikke afvikle byfesten.

Desuden skal der gives en stor tak til byfestudvalget for deres kæmpestore indsats med at planlægge og afvikle årets byfest. Har du lyst til at være en del af Byfestudvalget, skal du blot tage kontakt til en fra det nuværende byfestudvalg.

Byfestudvalget er

Benny Schmidt
Søren Nordstjerne
Mads Christensen
Joan Gissel
Heidi Hansen
Pia Tanski
Rene Juel
Tina Damholm